Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Over ons

De Feest Tuin staat voor zorgeloos feesten. Van het vinden van de juiste aankleding tot het afwassen van de laatste vuile glazen; we verzorgen je familiefeest of bedrijfsviering tot in de puntjes.

Geen zoektocht, verschillende boekingen, verkeerd geplande leveringen en heen en weer getelefoneer. Geen stress wanneer een van je bestellingen plots niet meer doorgaat. Geen onhandig gedraaf met drankjes, uren in de keuken, of uitgeput ballonnen opblazen net voor de start van het feest.

Met onze professionele organisatie en uitvoering kan je ontspannen toeleven naar de feestelijkheden. Je krijgt alle tijd om je feestoutfit uit te kiezen, je gasten welkom te heten en ontspannen lekker mee te vieren. Je feest wordt van A tot Z uitgewerkt, gecoördineerd en afgewerkt. Met zelfs de meest onvoorziene weersomstandigheden wordt rekening gehouden. Gaat er toch iets fout? Dan staan we klaar met een passende oplossing.

Heb je geen idee hoe je feest in te richten? Je hebt een vaag idee maar niet de tijd om dit verder uit te werken? Ben je op zoek naar een originele invulling? Reken dan op onze creativiteit, ervaring en nauwe samenwerking met verschillende betrouwbare partners voor een prachtig resultaat.

Hoe gaan we te werk?

Samen overleggen we over je feestplannen en je voorkeur voor een bepaald thema, een idee of soort decoratie. We bezoeken je gekozen locatie, zodat we een beeld hebben van de voorzieningen, de mogelijkheden en de sfeer van de plaats. 

Op basis van deze informatie komen we tot een concept dat we uitwerken via een mood board. Op die manier krijgt je een visuele voorstelling van het feest. We stellen ook een duidelijk stappenplan en een prijsofferte op.

Eenmaal gestart nemen we veel taken van je over en zorgen we voor de volledige uitvoering en opvolging van de boekingen, afspraken, leveringen, installatie, opruim en uitgaven. We houden de timing strak in het oog en houden het budget mooi onder controle. 

Heb je vragen of twijfels? Je kan met al je vragen steeds bij ons terecht, terwijl we een directe link vormen met alle aangesproken leveranciers en partners. Zo word jij volledig ontzorgd en kan je ten volle van het feest genieten.

Meer weten? Aarzel niet en neem nog vandaag contact met ons op.